Filmbesiktning.

Om du inte har sett insidan av avloppsrören på några år, är det bra tillfälle att göra det. 

En inspektör sänker ned filmutrustning i rören och ni ser tillsammans i realtid på en skärm huruvida det finns brott, beläggningar eller andra problem.

Ifall vi har personal i närheten så erbjuder vi denna tjänst helt kostnadsfritt. Visst är det fantastiskt?

Video kameralinsen
Logotyp PNG_edited.png

Eldriven avloppstömning.

Om du vill underhållsrengöra, har stopp eller dåligt rinn så är vår eldrivna metod för avloppstömning ett utmärkt alternativ. Med 6 års garanti och dokumentation på arbetets utförande samt resultat kan vi med stolthet skilja oss från våra konkurrenter. Till denna tjänst har du rätt att nyttja ROT (skattereduktion) som i dagsläget ligger på 30% av arbetskostnaden. Metoden frigör avloppsrören från 99% av beläggningarna som förtärs och rinner ut till kommunala ledningarna. Arbetet tar endast några timmar. 

Montering.

Du kanske har ett vattenlås som behövs bytas ut i antingen kök, tvättstuga eller badrum. Eller så rinner det så pass dåligt i diskhon eller handfat att bottenventilen behövs bytas ut. Vi hjälper dig att både identifiera problemet samt lösa det!

Vi både handlar och monterar åt dig. Kontakta vår kundtjänst så får du hjälp med att boka in en tid.

Bild 2 (Hemsida).jpg

Vi satsar på det vi kan bäst.

Vi är helt enkelt bäst på avloppsrensning och skryter gärna om det. Vi vill att ni upplever service och resultat som tidigare aldrig åskådats. Vi har inte längst erfarenhet. Däremot har vi längst hållbarhet och garanti.

Trygg-Hansa PNG.png

Avloppssystemet är en grundkomponent i varje fastighet. Därför är vi ansvarsförsäkrade på upp till 20 miljoner SEK genom Trygg-Hansa.

 Rör          Pris efter rot   

1

2

3

4

5

6

7

8

9

3 118 kr

5 568 kr

6 268 kr

7 318 kr

8 368 kr

9 068 kr

9 768 kr

10 468 kr 

11 168 kr

Företag och Föreningar.

Vill ni avsäga er kostsam spolning och istället få digitalt sorterade och döpta filmer med meterställning på samtliga rör i fastigheterna samt 5 års garanti på genomförda arbetet?

 

Nu är det möjligt.

48 % av alla villor vi genomför filmbesiktningar i har både rena och oskadade rör. Inspektören kan på plats ge er en prognos om hur många år till ni kan vänta innan ni bör rensa rören.

 

Upptäcks skador i rören hänvisas ni till relevant typ av firma. Vi arbetar i dagsläget endast med rensningar och tar därmed inte på oss andra typer av uppdrag.

 Hur många har egentligen   rena rör?