Filmbesiktning.

Har du inte haft koll på avloppsrören på över 5 år, så är det ett bra läge att ta sig en titt. 

En inspektör sänker ned filmutrustning i rören, och ni ser tillsammans i realtid på en skärm huruvida det finns brott eller beläggningar.

Ifall vi har personal i närheten så erbjuder vi denna tjänst helt kostnadsfritt. Visst är det fantastiskt?

Video kameralinsen
Logotyp PNG_edited.png

Eldriven avloppstömning.

Om du vill underhållsrengöra, har stopp eller dåligt rinn så är vår eldrivna metod för avloppstömning ett utmärkt alternativ. Med 6 års garanti och dokumentation på arbetets utförande samt resultat kan vi med stolthet skilja oss från våra konkurrenter. Till denna tjänst har du rätt till att nyttja ROT (skattereduktion) som i dagsläget ligger på 30% av arbetskostnaden. Metoden frigör avloppsrören från 99% av beläggningarna som förtärs och rinner ut till kommunala ledningarna. Arbetet tar endast några timmar. 

Montering.

Du kanske har ett vattenlås som behövs bytas ut i antingen kök, tvättstuga eller badrum. Eller så rinner det så pass dåligt i diskhon eller handfat att bottenventilen behövs bytas ut. Vi hjälper dig att både identifiera problemet samt lösa det!

Vi både handlar och monterar åt dig. Kontakta vår kundtjänst så får du hjälp med att boka in en tid.

Bild 2 (Hemsida).jpg

Vi satsar på det vi kan bäst.

Vi är helt enkelt bäst på avloppsrensning och skryter gärna om det. Vi vill att ni upplever service och resultat som tidigare aldrig åskådats. Vi har inte längst erfarenhet. Däremot har vi längst hållbarhet och garanti.

Trygg-Hansa PNG.png

Avloppssystemet är en grundkomponent i varje fastighet. Därför är vi ansvarsförsäkrade på upp till 10 miljoner SEK genom Trygg-Hansa.

Pris efter ROT

Rör

1

2

3

4

5

6

7

8

9

3 118 kr

5 568 kr

6 268 kr

7 318 kr

8 368 kr

9 068 kr

9 768 kr

10 468 kr 

11 168 kr