top of page
Logotyp PNG.png

Avloppsrensning

Har du stopp i avloppet eller problem med att vattnet inte rinner undan kan du behöva en avloppsrensning. Att rensa avloppet är ofta ett lämpligt första steg om du upplever problem med avrinningen. Våra kunniga experter hjälper dig att identifiera och åtgärda problemet så att vattnet rinner som det ska igen. Efter avslutat arbete får du en USB-sticka med film på dina, nu helt rena, rör. Vi är dessutom de enda i branschen som lämnar 6 års garanti på vårt arbete!

Miljövänlig och effektiv avloppsrensning

Det finns många sätt att åtgärda stopp i avlopp, dessvärre innebär många kemiska lösningar stor påverkan på miljön. Vi använder en eldriven avloppsrensning som inte bara åtgärdar stoppet, utan även tar bort alla beläggningar så att röret blir helt rent. Metoden är därför både miljövänlig och oerhört effektiv. Med helt rena avloppsrör minskar risken för återkommande problem och du slipper rensa avloppet lika ofta.

Vi håller vad vi lovar – 6 års garanti

Som lekman kan det vara svårt att bedöma resultat av en avloppsrensning. Vi garanterar att vår personal stannar kvar hos er och rensar tills röret är helt tömt, oavsett hur lång tid det tar. Först då filmar de röret och lämnar filmen på en USB-sticka som du får behålla. På detta sätt kan du vara helt säker på att vi levererat vad vi lovat.

Avloppsrensning i Stockholm för privatpersoner och föreningar

Oavsett om du är privatperson, förening eller fastighetsägare kan vi hjälpa er med professionell och effektiv avloppsrensning. Vi arbetar i såväl villor och radhus som lägenheter och större fastighetskomplex. Som privatperson kommer vi snabbt på plats och kan både inspektera och åtgärda eventuella stopp. 

 

Är du en förening finns vi tillhands för löpande arbeten om så önskas. Ni får även digitalt sorterade filmer på samtliga rör i fastigheterna. Alla filmer har meterangivelser, så det är enkelt att se var eventuella problem finns. Självklart lämnar vi även garanti på det genomförda arbetet. 

 

Avloppsrensningens pris kan variera beroende på omfattningen och vad för typ av fastighet det rör sig om. Vi lovar däremot att du alltid får ett fast pris via telefon där inga dolda kostnader tillkommer. Då kan du enkelt ta ställning till vårt erbjudande. 

 

Kontakta oss idag om du vill ha en avloppsrensning värd namnet!

Logotyp PNG.png

Eldriven Avloppstömning.

6 års garanti - vi åtgärdar stoppet kostnadsfritt!

bottom of page