top of page
Logotyp PNG.png

Eldriven Avloppsspolning i hela Stockholm

Håll dina rör rena med eldriven avloppsspolning! Som villaägare eller boende i radhus i Stockholm är du själv ansvarig för dina avlopp. Genom regelbunden spolning minskar du risken för både stopp och dålig lukt. Vid en eldriven avloppsspolning filmar vi även dina rör, så du både får se det arbete vi gjort och kan identifiera eventuella problem eller läckor i rören.

En trygghet för din fastighet i Stockholm

Även om du är noga med att inte hälla ner fett i avloppen, bildas det avlagringar som på sikt kan orsaka stopp. När du gör en eldriven avloppsspolning tar du inte bara bort dessa avlagringar, du förlänger också livslängden på dina avloppsrör. Genom vår eldrivna avloppsspolning uppnår vi än bättre resultat än vad traditionell spolning kan uppnå.

Det gör att du slipper oroa dig för läckor och medföljande vattenskador. Regelbunden eldriven spolning av avlopp är därför en trygghet för dig som fastighetsägare och något som du inte bör slarva med. Tack vare vår 6 år långa garanti innebär ”regelbunden” endast var 6:e år!

Hur går en eldriven avloppsspolning till?

Vid en traditionell avloppsspolning förs en högtrycksslang in i avloppsröret som spolar insidan ren med hett vatten. Denna typ av spolning tar ofta bara bort en del avlagringar i rören. En mer modern teknik är så kallad eldriven avloppsspolning, där allt som inte hör hemma i rören tas bort. Detta ger ett bättre slutresultat som dessutom gör att de håller sig renare längre. 

 

Den eldrivna avloppsspolningen utförs antingen i samtliga eller i utvalda avlopp i huset. Huvudsakligen fokuseras spolningen på avlopp i kök, tvättstuga och dusch, eftersom dessa ofta utsätts för mest smuts och fett som kan ansamlas i rören. Beroende på husets utformning kan rengöringen ske olika långt ut i stammen, men avslutas alltid vid tomtgränsen där rören går över till den kommunala ledningen. 

Vi håller vad vi lovar – 6 års garanti

Som boende kan det vara svårt att bedöma resultatet av en avloppsspolning. Vi garanterar därför att vår personal stannar kvar hos er tills avloppsröret är helt tömt. Därefter filmas avloppet och du får filmen i en USB-sticka. På detta sätt kan du själv kontrollera hur rören ser ut efter att vi är klara. Tack vare vår effektiva avloppsspolning med eldriven utrustning kan vi lämna hela 6 års garanti på arbetet.

Anlita ett proffs på eldriven avloppsspolning

Vi på Rekster har många års erfarenhet av att genomföra eldrivna avloppsspolningar i hela Stockholm. Genom åren har vi arbetat med såväl sekelskifteshus som nybyggnationer, inga jobb är för komplicerade för oss. Beroende på förutsättningarna kan eldrivna spolningen av avlopp kosta olika mycket. Vi lovar dock att du alltid får ett fast pris direkt per telefon, så att du kan ta ställning utan oro för dolda kostnader. Vill du ha en avloppsspolning som lämnar ett rent resultat? Kontakta oss redan idag!

Logotyp PNG.png

Eldriven Avloppstömning.

6 års garanti - vi åtgärdar stoppet kostnadsfritt!

bottom of page