top of page
Logotyp PNG.png

Rörinspektion och filmning av avlopp

Få koll på dina avloppsrör med en rörinspektion och tillhörande avloppsfilmning. Om det var länge sedan huset byggdes, eller om du är orolig över rörens skick, kan det vara dags att göra en filminspektion. Vi utför rörinspektioner i hela Stockholm och filmar avloppen där du själv får en överblick hur det ser ut. Efter avslutat arbete får du givetvis filmerna, tillsammans med en genomgång av eventuella problem som identifierats. 

Rörinspektion kräver en kombination av teknik och kunskap

För att göra en professionell rörinspektion räcker det inte med att använda vilken kamera som helst. Först och främst måste du ha rätt teknisk utrustning som både kan mäta avstånd och rikta kameran mot utvalda områden. Du måste även ha kunskap om såväl byggnadsteknik som hur avlopp ser ut i både moderna och gamla byggnader. 

 

Först när både tekniken och kunskapen finns på plats kan du inspektera och filma avloppsrör, och faktiskt säga något om vad du ser. Våra experter har många års erfarenhet av rörinspektioner i hela Stockholm och är vana vid filmning av avlopp i alla typer av byggnader. 

Avloppsfilmning ger dig trygghet

Efter en rörinspektion med tillhörande avloppsfilmning går våra kunniga medarbetare igenom filmen tillsammans med dig och pekar ut eventuella problemområden. På så sätt är det enkelt för dig att kontakta en VVS-firma som kan hjälpa dig att reparera eller renovera avloppsrören. 

 

Vi kan givetvis hjälpa dig att få kontakt med relevanta entreprenörer, så att du snabbt får den hjälp du behöver. Målet är att du ska vara trygg med att dina avlopp inte utgör en fara för fastigheten.

Vi hjälper dig filma dina avloppsrör

När du vill få insyn i skicket på dina avloppsrör rekommenderar vi en avloppsfilmning. Vi kan erbjuda en kostnadsfri filmning av dina avlopp, där du själv får se hur rören ser ut i realtid. Du förbinder dig inte att anlita oss efter filmningen.

Fullskalig rörinspektion för privatpersoner och föreningar

Oavsett om du är privatperson, förening eller fastighetsägare kan vi hjälpa er med en rörinspektion där vi filmar avloppsrören. Vi arbetar i såväl villor och radhus som lägenheter och större fastighetskomplex. Alla filmer har meterangivelser, så du enkelt kan veta var eventuella problem finns. 

 

Rörinspektionens pris kan variera beroende på omfattningen och vad för typ av fastighet det rör sig om. Vi lovar att du alltid får ett fast pris via telefon där inga dolda kostnader tillkommer. Därefter kan du enkelt ta ställning till vårt erbjudande.

Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri filmning!

Logotyp PNG.png

Eldriven Avloppstömning.

6 års garanti - vi åtgärdar stoppet kostnadsfritt!

bottom of page